Saját gyümölcsből készül!

Bérfőzés

A Szigetköz Lelke Pálinkaház szeretettel várja mindazokat a magánszemélyeket, akik saját gyümölcsüket szeretnék modern technológiával kifőzetni.

Ebből a célból bővítette kapacitását a Szigetköz Lelke Pálinkaház egy német gyártmányú, prémium kategóriás KOTHE 1000N típusú főzőberendezéssel, amiben akár 400 liter cefre is rotyoghat egyszerre és egy KOTHE 900N 200 liter kapacitású főzőberendezéssel.

Rácz Ferenc főzőmester hitvallása a bérfőzetőkre is igaz: minőségi pálinkát csakis minőségi alapanyagból lehet készíteni, vagyis a gazda „saját” pálinkája bizony a gyümölcsnél kezdődik. A főzőmester tanácsokkal szolgál a cefrekészítéshez is annak érdekében, hogy a bérfőzetők  pálinkájába is bele tudja varázsolni a gyümölcs lelkét.

A Szigetköz Lelke Pálinkaházat ma már több, mint ezerkétszáz bérfőzető választja.

FŐZŐBERENDEZÉS

Kothe 1000N

Kothe 900N

KAPACITÁS

400 liter

200 liter

Költségek, részletek

Tudnivalók

Felhívjuk Tisztelt bérfőzetőink figyelmét, hogy csonthéjas gyümölcsből készült cefrék esetében csak kimagozott, egyéb gyümölcsök esetében pedig pépesített cefréket áll csak módunkba átvenni.

Átvételi időpontok:  munkanapokon  9-12 óráig, 13-16.30 óráig. – 12-13 óra között Zárva tartunk!

Kérjük bérfőzetőinket, hogy ideszállításkor gondoskodjanak  a  hordók lerakodásáról, valamint  a kész pálinka elvitelére alkalmas  eszközök idehozataláról

Pálinka kiadása: fenti időpontokban

Főzést csak 100 liter feletti mennyiségtől vállalunk!

A CEFREMENNYISÉGEK FŐZÉSI DÍJA
2 095,-Ft /liter 45% pálinka

A weboldalt csak 18 életévüket betöltöttek látogathatják.

Kérjük add meg a születési dátumot!

- -